2011-07-02

Happ nu var det ett tag sen man skrev. Har väl inte hänt så jättemycket sen sist mer än att jag har fyllt år. Varit med kompisar. Kaoz varje kväll ;) 

Min kära bror fyller 22 idag också! Grattis! :)

Värmen håller på att ta kol på mig.. helt ärligt. Skulle kunna lägga mig i frysen nere i källaren. Fan vad skönt det hade varit.. skulle inte förvåna mig om jag är så dum i huvudet och gör det när jag är hemma själv. ;)

Imorgon åker jag till GÖTEBORG (L) Kärlek till den staden alltså.. finns inget bättre än att vara där. Ska ju faktiskt flytta dit när jag gått ut gymnasiet. 
Idag ska jag bara slappa så mycket jag kan. Igår var det en mycket trevlig kväll / natt med jonna, zanny. Vi cyklade klockan halv 6 på morgonen. Hur normala är man då? Sedan stack vi till sjön så dampungarna fick bada av sig lite grann. Sen cyklade vi hem till zanny och satte oss på deras altan och sen öppnade hans mamma och jag somnade lite smått i hans soffa. Han stoppade in en plastbit i örat på mig.. eller ja nästan iaf. Klockan 9 somnade jag igen och vaknade klockan 15:08 SÅ JÄVLA SKÖNT ATT SOVA!

Nu har jag inget mer att skriva. 

Over and out.
<3

RSS 2.0